• четвъртък , 22 февруари 2018

Синтетиката не е секси за Св. Валентин

Свети Валентин

Времето до Св. Валентин напредва, а вие все още нямате идея какво да подарите на любимия си човек? Всъщност до голяма степен бизнесът с подаръци за влюбените разчита точно на покупките в последния момент като ни се пробутват всевъзможни изкуствени стоки на необосновано високи цени и заместващи истинските жестове на внимание и любов. Въпросът, който си задаваме днес, в последният ден преди Празника на Любовта, е как да бъдем романтични без да отбиваме номера с прашни плюшки, без да съсипваме бюджета си и околната среда, а в същото време да поднесем нещо стойностно за връзката ни с любимия човек? И отговори има.

Ето няколко органично романтични идеи, които няма да ви струват повече, а ще ви донесат повече щастие и любовен жар.

Цветя?
Вместо букет от рязан цвят, подарете си красиво цвете в саксия или семенца, от които да поникне цветето на любовта ви

Романични био-свещи
Ако и двамата с Вашата половинка сте със зелено съзнание тогава той или тя ще оцени високо естествения ефирен аромат на бурканче свещ с органичен восък.

Органичен шоколад
Вече има достатъчно варианти на биошоколади както в здравословните и био-магазините, така и на биощандовете в големите магазини. Ако все пак държите на изисканите фини вкусове разгледайте шоколадовите фантазии за двама на Turron и Saveurs et Nature.

Романтична здравословна вечеря
Използвайте биопродукти и развихрете въображението си, за да приготвите здравословно и впечатляващо меню за вечеря за двама или за цялото Ви обично семейство. Ако нямате възможност за готвене, тогава още днес направете резервация за вечеря в някой от здравословните ресторанти във вашия град.

Органично бельо
Е, да намериш био бельо на нашия пазар за двама влюбени никак не е лесно! Все пак ние попаднахме на два варианта: Triumph Eco Fancy и халати от органичен памук.

Органичен парфюм
Да! Вече има такива и в България и те не са просто прищявка, а носят в себе си естествената сила на природата да въздействат върху съзнанието доставяйки истинско удоволствие. Най-изтънчения вариант, походящ за празника са парфюмите на Sharini

Естествено бижу
Точно сега е подходящ момента да затворите очи и да изберете по интуиция за своята половинка медальон с български символ “Оренда”. Бижутата се изработват ръчно от бижутерска противоалергична сплав и сребро. Символите са енергията, от която Вие е вашият човек имате нужда и към която се стремите. Бъдете сигурни, че това е 100% правилният избор. Доказва го опитът на всички, които работят със символите Оренда, защото те са ключове за конкретна вибрация. Може да отключите тази вибрация и да се слеете с нея.

И все пак не се ограничавайте само с подаръци. Свети Валентин е повод да си припомните любимите мигове заедно. Може да изкарате старите снимки или видео записите от Вашите романтични почивки, празници, моменти. Напишете любовна бележка и я пъхнете в джобовете на любимия човек. Или обмислете изненадваща почивка само за двама.

Сподели :

Прочети още