• вторник , 23 януари 2018

Седмица на суровоядството

Лятото. Сезонът на плодовете и зеленчуците, когато природата е най-щедра и изобилна. Слънчевите лъчи ни мамят навън за дълги разходки сред прохладата на зелените гори или в търсене на някой все още недокоснат плаж. Време за готвене почти не ни остава, а и в жегите, организмът ни копнее за нещо леко и свежо. Затова решихме, че лятото е най-подходящият момент да ви запознаем с идеята за суровоядството.

banerorganichno

През следващата една седмица ще ви представим споделения опит на хора, решили да преминат изцяло на сурово хранене и ефектът от суровоядското хранене върху здравето им, както и примерни дневни суровоядски менюта, които ще ви накарат да видите някои познати продукти в нова светлина и да опитате непознати досега вкусове.

Ще се радваме вие също да опитате този начин на хранене, дори и само за ден или два, а също така и да споделите своето мнение по темата. Интересни сурови рецепти, споделен опит, идеи и снимки на тема суровоядство, можете да изпращате на editor@organichno.com до 24.08. Всички те ще бъдат публикувани на страницата ни във Фейсбук, а трите най-добри истории/ рецепти, избрани с гласуване, ще получат като награда кошница със свежи продукти от Хранкоопите.

Очакваме вашите истории и рецепти, а междувременно ви пожелаваме приятно четене и приятен апетит :)

Сподели :

Прочети още