• сряда , 21 март 2018

Предизвикателството "зелена връзка"

Зелена връзка

Светът поставя голям акцент върху любовните връзки: те са в сюжета на безброй филми и сериали, фокус на реалити програмите, както и предмет на безкрайни разговори между необвързаните, а и обвързаните хора. Щастливата любов е общочовешки стремеж, но не винаги е лесно да намериш някой, който също като теб да споделя екологичните принципи, или да е веган, или да отглежда сам храната си на балкона, или да приема родителството като отговорност за един по-устойчив свят.

Какво ви струва да намерите и задържите своята “зелена половинка”, какви са предизвикателствата във взаимоотношенията, когато единият е по-”зелен” от другия, как се гради “зелено семейство”, “зелените взаимоотношения” по-различни ли са от другите в любовните връзки… това са само част от въпросите, които искаме да ви зададем в новата рубрика “Предизвикателството “зелена връзка”. Тя е постоянно отворена, за да споделяте всичко, което ви вълнува за взаимоотношенията при двойките и семействата с устойчиво съзнание. Пишете какво ви гневи или вдъхновява, какво е погрешно и какво заздравява една такава връзка, споделете с другите вашия опит или просто поискайте съвет от другите.

Изпращайте коментарите си на нашия e-mail Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
Без краен срок.

Сподели :

Прочети още